30 Mayıs 2013 Perşembe

http://www.cagdasistanbul.net/haberdetay/Cagirici-kentsel-donusum-icin-destek-istedi-/131

http://www.cagdasistanbul.net/haberdetay/Cagirici-kentsel-donusum-icin-destek-istedi-/131


Çağırıcı, kentsel dönüşüm için destek istedi
Özellikle kentsel dönüşüme ilişkin vatandaşların desteğini isteyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Demirkapı Mahallesi'ndeki Albayrak Sitesi'nde bu dönüşümün yapılabileceğini vurguladı.
Bağcılar Belediyesi geleneksel Halk Meclisi toplantılarının yeni dönemde devam ediyor. Kazımkarabekir ve Barbaros mahallelerinin ardından üçüncü toplantı Demirkapı Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya Tarihçi-Yazar Yavuz Bahadıroğlu da katıldı.
Program, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın yapılan hizmetler hakkında kısa bilgi verdiği açılış konuşması ile başladı. Özellikle kentsel dönüşüme ilişkin vatandaşların desteğini isteyen Başkan Çağırıcı, Albayrak Sitesi'nde bu dönüşümün yapılabileceğini vurguladı.
Mahalle sakinleriyle yeni bir projeyi de paylaşan Çağırıcı, öğrencilerin ücretsiz yararlanabilecekleri yüzme havuzları yapmayı planladıklarının müjdesini verdi. "Öğrencilerimiz ücretsiz yararlanacak" diyen Çağırıcı, Demirkapı Mahallesi'nin özellikle okul yönünden de şanslı mahallelerden biri olduğunu ifade etti.
Yavuz Bahadıroğlu Halk Meclisi hakkında, "Yaldızlı demokrasi" benzetmesinde bulundu. "Bu yaldızlı demokrasidir" diyen Bahadıroğlu, Osmanlı Padişahları'nın da ülkenin farklı coğrafyalarından gelen o dönemin kanaat önderleriyle benzer toplantılar yaptıklarını anlattı.
Programa katılan AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Halk Meclislerinin halkla iç içe siyaset yaptıklarının bir göstergesi olduğunu ifade etti.
Programa, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve ilçedeki kamu kurumu temsilcileri ile çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder